5 důvodů proč s vaším novým projektem neotálet!

S renovací podlahy není nač čekat, přečtěte si proč.

Každý důležitý nákup vyžaduje důkladný plán a čas na rozmyšlení. Čekat ale příliš dlouho se nevyplácí. Finální rozhodnutí je totiž dobré učinit v klidu a s rozvahou, a ne ve chvíli, kdy už v podstatě nemáte na výběr. Pokud jste tedy již pro nějaké domácí úpravy či renovaci rozhodnuti, je nejlepší čas začít – tedy alespoň s koupí potřebného materiálu! Se zbytkem realizace vám rádi pomůžeme v takovém časovém plánu, který vám bude nejlépe vyhovovat!

Skvělý způsob, jak vylepšit domácnost, představují vinylové podlahy SimpleJack Jsou vyrobeny z odolných dlouhotrvajících materiálů, které nabízí jednoduchý a cenově přijatelný způsob renovace starších prostor a nemovitostí.

Vinylové podlahy s puzzle zámkem využijete v podstatě kdekoliv, ať už se jedná o podlahu do garáže nebo nové kanceláře. Dle tloušťky a typu dezénu pak můžete vybírat povrch vhodný i do dílen, skladů i venkovních ploch. Instalace je snadná, rychlá a zvládne ji každý šikovný kutil.

 Záruka 12 let

Zaslání vzorku zdarma

snadná montážSnadná montáž bez nutnosti lepení

Kvalitní česká výrobaKvalitní česká výroba 

Proč se tedy pustit do práce, co nejdříve?

1. Máte zaručenu aktuální cenovou nabídku

Pokud si pořídíte dlaždice hned, máte záruku, že jejich cena nestoupne ani o korunu. Materiály potřebné k výrobě jsou v poslední době rok od roku dražší, takže kdo nakoupí teď, má vyhráno! I když se do práce nehodláte pustit rovnou, určitě doporučujeme zamyslet se nad projektem dopředu a připravit si všechno, co při realizaci budete potřebovat. Konec konců, připraveným štěstí přeje!

2. Materiál vám rádi uskladníme

Je možné, že s nákupem čekáte až do doby samotné realizace, protože na skladování materiálu nemáte doma místo. I s tím vám ale můžeme pomoci. Rádi vám zakoupené zboží rezervujeme u nás na skladě až do okamžiku, kdy si ho budete moci vyzvednout. Stačí kontaktovat naši zákaznickou linku a domluvit se na konkrétním datu.

3. Budete mít dostatek času na promyšlení samotné realizace

S naší pomocí si vyberete podlahu nebo střechu, která bude vyhovovat jen a jen vašim požadavkům! Pokud si nejste jistí barvou nebo dezénem, rádi vám poradíme. Pro vinylové podlahy jsme dokonce na základě konzultace schopni připravit dispoziční plán včetně dořezů. Vše bude do puntíku odměřeno a připraveno na pokládku. Obraťte se na nás tedy včas, abychom spolu mohli vyladit váš projekt k dokonalosti. Od toho tu jsme!

4. Vyvarujete se nedostatku zboží v sezóně

Zboží, které máme na skladě dnes, zítra už být nemusí. Pokud se vám zamlouvá určitý typ dlaždic, neváhejte si je pořídit – za pár měsíců už mohou být vyprodané. Zboží na skladě samozřejmě pravidelně doplňujeme, ale kdo dřív přijde… Však to znáte.

5. Už na to budete moci konečně přestat myslet

Nejtěžší je udělat první krok, pak už to půjde samo! Jakmile se konečně odhodláte a začnete na projektu pracovat, ubude vám starostí a konečný cíl bude nadohled. I když jsou větší zásahy do bydlení vždycky výzvou, nebudete na to přece sami – s naší podporou a širokou nabídkou produktů se nemáte čeho bát!