Zajistěte beton v garáži nejen před zimou

Máte v garáži betonovou podlahu a nevíte, co s ní zima udělá? Hoďte starosti za hlavu a podívejte se, jak snadno a bez zbytečných nákladů podlahu zaizolovat. A to tak, že už se v příštích letech nebudete muset o nic starat!

Ochrana betonové podlahy v garáži

Na co všechno si dát pozor?

Nejdříve si řekněme, proč se vlastně tímto problémem zabývat. Možná si říkáte, že betonovou dlažbu má kdekdo a s renovací nespěchá. Každý podklad ale vyžaduje nějakou péči a je dobré si ujasnit, co očekávat.

  • Největší hrozbou je v případě betonu voda. Zkontrolujte, zda se někde na podlaze nehromadí – stojící voda může poškodit podlahu víc, než by se mohlo zdát. Láká samozřejmě kdovíjaké plísně a houby a k tomu všemu hromadí v místnosti vlhkost, takže hrozí i poškození elektroniky uvnitř.
  • Další problém může nastat, když auta na silnici nachytají nečistoty, které se usadí na podvozku a pneumatikách. Tak se vám do garáže můžou dostat problémy v podobě štěrku, písku a v zimě také posypové soli. Nic z toho povrchu vaší podlahy moc neprospěje, zvlášť když dochází k dlouhodobému tření.
  • Pak tu máme samozřejmě různé oleje a kapaliny, které se na zem dostanou rovnou z auta. Nejenže se z betonu těžko dostávají a vypadají nevzhledně, dlouhodobě jej také mohou poškodit.

Jedno řešení pro všechny problémy

Jako univerzální propagátoři vinylových podlah a podložek se cítíme povinni vám stručně předvést naše ideální řešení - puzzle dlaždice SimpleJack. Konkrétně model, který doporučujeme pro všechny garáže, zejména pak ty domácí – SimpleJack Triton. Jak vám tedy mohou v zimě (ale i mimo ni) usnadnit život?

 Není nač čekat, podlaha rychle a svépomocí

  • Pokud v garáži nepracujete s opravdu těžkou technikou, není třeba dlažbu lepit. Stačí vyčistit a srovnat původní podklad a na něj vyskládat jednotlivé díly jako skládačku. Díky okrajovým dílům a možností ořezání vyhoví každému tvaru místnosti.
  • Instalaci podlahy zvládnete vlastními silami, klidně i během jediného odpoledne. Nemusíte volat speciální tým dlaždičů nebo si pro jistotu plánovat dovolenou. Není na tom nic složitého a výsledkem vám bude čistý a jednotný povrch.
  • Průmyslové dlaždice SimpleJack Triton hravě odolají chemikáliím i provozním kapalinám a olejům. Při jejich úniku stačí použít vhodný čistič a podlaha bude zase jako nová.
    Zdaleka nejvyhledávanější typ vinylové dlažby je pak ekologická varianta vyrobená z recyklátu. Důvodem je její velmi příznivá cena.
  • Veškerý prach, štěrk a další znečištění smyjete bez problému. Pokud si navíc pořídíte i soklové lišty, nepronikne vám špína ani do spár podél stěny.
  • Pokud se část podlahy časem opotřebuje nebo poničí, stačí postižené dlaždice vyjmout a nahradit novými. Zbytek podlahy zůstane netknutý.
  • Praktická stránka není jediné na čem nám záleží – díky široké nabídce barev si s naší pomocí můžete navrhnout vzor či barevné schéma přesně podle vašich představ. Můžeme je i potisknout logem nebo grafikou na přání!

Tak co, rozhodli jste se zakrýt svou nevzhlednou cementovou podlahu dlaždicemi SimpleJack? Jestli stále váháte, napište nám a my vám pošleme vzorek dlaždic rovnou domů.

Těšíme se!