Splátky Home Credit - pořiďte si novou podlahu rychle a bez zatížení rodinného rozpočtu!

Podlahové krytiny SimpleJack jsou investicí, která se z dlouhodobého hlediska zaručeně vyplatí. Jsme o tom skálopevně přesvědčeni a rostoucí řady spokojených zákazníků nás v tom jen utvrzují. Kdo by nechtěl odolnou a snadno udržitelnou podlahu, kterou si může poklást vlastními silami?

Také je nám ale jasné, že ne každý má finanční prostředky k dispozici zrovna v době, kdy potřebuje měnit podlahu. Proto jsme navázali spolupráci se společností Home Credit, která nám umožňuje nabízet naše podlahové dlaždice na splátky. Díky tomu si budete moci zařídit podlahu ihned, jakmile to bude nutné!

Z pár kliků máte hotovo!

Se službou Home Credit si vytvoříte splátkový kalendář během pár minut, a to přímo na našem e-shopu. Jakmile budou splátky schváleny, vyšleme zakoupené zboží směrem k vám a vy ho pak budete v poklidu splácet ve svém vlastním tempu. Stačí vám k tomu pár kroků!

  1. Váš celkový nákup musí přesahovat částku 1000 Kč.
  2. V objednávce zvolte platební metodu „Nákup na splátky Home Credit“.
  3. Vyplňte požadované údaje vyčkejte na schválení splátky.

Systém splátek vám umožní dělit náklady na renovaci tak, aby měly minimální dopad na váš rodinný rozpočet. Každý měsíc tak zaplatíte částku, kterou si sami určíte, zatímco si budete naplno užívat své nové moderní podlahy!