SimpleJack Caladan - odolná a elegantní podlaha, která se vám vždy trefí do vkusu!

Hledáte originální podlahu do své kanceláře, prodejny nebo luxusní kuchyně? Chcete využít odolnost praktického vinylového materiálu, ale esteticky tíhnete spíše ke dřevu nebo kameni? Žádný problém! Podlaha SimpleJack Caladan nabízí rychlé a vkusné řešení pro každého.

Funkční a nenáročná

Tyto dvouvrstvé dlaždice na první pohled zaujmou krásnými přírodními vzory, které bez problémů zapadnou do domácího i profesionálního prostředí. Zapadnou ale také do sebe, a to díky speciálním puzzle zámkům Fortelock ZeroGap, které po složení nejsou vidět a zanechávají tak podlahu dokonale jednolitou a bez mezer.

Povrch má jemný dezén, který brání podkluzování, na první pohled jeho struktura ale patrná není. Větší formát dlaždic 64 x 64 cm pak skvěle pokryje rozsáhlejší plochu, například prostory moderní kavárny nebo open office. Díky těsným zámkům pod dlaždice nepronikne voda ani nečistoty, takže se velmi snadno udržuje.

Rychlý proces

Jako všechny podlahové krytiny SimpleJack, i Caladan zvládnete hravě poklást vlastními silami. Stačí vám k tomu rovný podklad a chuť do práce. Na pokrytí 1 m2 budete potřebovat jen 3 dlaždice, což je jeden z důvodů, proč je tento model tak oblíbený ve větších provozech. Podlahu není třeba ani lepit, a tak vám práce půjde zaručeně od ruky. A bude-li třeba ořezat okrajové díly, rádi vám k tomu propůjčíme potřebné nástroje.

Tento systém ale může fungovat i obráceně! Pokud vaše firma sídlí v pronájmu, pochopitelně se vám nebude chtít investovat do podlahy, kterou napřesrok už může využívat někdo jiný. Co kdybyste si ale podlahu při odchodu mohli vzít s sebou? Přesně to vám puzzle dlaždice SimpleJack Caladan umožní – v případě, že se budete stěhovat podlahu prostě rozeberete a použijete někde jinde. Investice je to tak opravdu dlouhodobá!

Prvotřídní design na míru

Velkým lákadlem tohoto modelu jsou také elegantní designy, které imitují přírodní materiály jako jsou dřevo a kámen. V nabídce na e-shopu SimpleJack najdete ty nejoblíbenější vzory, u kterých si lze navíc zvolit barvu zámků oddělující jednotlivé dlaždice. Jsou vkusné, nadčasové a snadno s nimi sladíte zbytek vybavení v místnosti.

Ale i když jsou tyto neutrálně zbarvené modely jsou nejžádanější, neznamená to, že budou vyhovovat všem. Na objednávku proto nabízíme kompletní výběr designů pro dlaždice SimpleJack Caladan. Vaše možnosti se tak náhle rozrostly o vzor dřevotřísky, mramorování nebo pastelové barvy. Jedná se o varianty které nejsou běžně skladem a proto pokud vás některé z motivů zaujaly ozvěte se nám na email nebo telefon 737 593 577 a připravíme vám na ně nabídku šitou přímo na míru.

Celý přehled objednávkových vzorů ke stažení zde: 

Fantazii se meze nekladou a u nás to platí dvojnásob. Pokud jste do svého projektu rozhodnuti investovat čas i peníze, zasloužíte si přesně takovou podlahu, jakou jste si vysnili. A SimpleJack Caladan se svým nepřeberným množstvím barev a vzorů vás k tomuto cíli dostane nejdále.

Těšíme se na další úspěšné realizace!