Proč chtít do garáže vinylovou podlahu Simplejack a jak ji vybrat?

V tomto článku se přehledně dozvíte proč a jak vybrat vinylovou podlahu SimpleJack do vaší garáže.

Podlaha do garáže

Jaké jsou hlavní výhody našich dlaždic?

  • Vysoká odolnost – Povrch dlaždic je odolný proti oděru, poškrábání i chemickému poškození. Když vám něco spadne nebo se vylije na zem, po úklidu nic nepoznáte.
  • Snadná údržba – Protože k sobě dlaždice těsně přiléhají, neexistují mezi nimi mezery, do kterých by špína mohla zapadnout. Podlahu tak můžete snadno očistit nebo zamést.
  • Rychlá instalace - Pokládka podlahy SimpleJack není žádný zdlouhavý proces – můžete být hotovi i v rámci jediného dne, navíc bez lepení a speciálních nástrojů. V menší garáži vám například pokládka zabere jen asi 4 hodiny!
  • Ochrana a zarovnání původní podlahy – Dlaždice původní podlahu perfektně ochrání před vnějšími vlivy a navíc ji jednoduše vyrovnají. Ideální, pokud se vám nechce pouštět do komplikované přestavby.
  • Odvod vlhkosti - Častý problém v podzemních prostorech, do kterých se často počítají i sklepy nebo garáže. S touto podlahou tak budete mít o starost méně.
  • Protiskluzový efekt - Naše podlahy mají několik specifických dezénů s různou mírou protiskluzu.
  • Odhlučnění – Materiál výborně pohlcuje hluk, takže vám na zem spadne nějaké nářadí, nemusí o tom vědět všichni v okolí.
  • Ekologická stránka - Dlaždice jsou recyklovatelné s tím, že některé varianty již jsou z recyklovaného materiálu samy vyrobeny.

 

 

Proč vaše garáž potřebuje zrovna SimpleJack?

  • Dlaždice se pokládají postupně – Není třeba vyklidit celou garáž na jednou! Stačí začít z jednoho konce a postupně se propracovat na druhou stranu. Pokud tedy máte v prostoru police nebo těžší přístroje, není třeba je stěhovat daleko ani na delší dobu.
  • Vyznačení parkovacích zón – Protože s podlahami SimpleJack máte možnost kombinovat barvy jednotlivých dlaždic, můžete si v garáži snadno vyznačit místo, kde bude stát vaše auto či motorka.
  • Personalizovaný potisk – Pokud si zvolíte plochý dezén podlahy, můžeme vám na ni natisknout, cokoliv si budete přát. Logo firmy značky nebo osobní heslo – připraveni jsme na vše!
  • Úprava okrajů – Zkosené okraje můžete zkracovat podle potřeby tak, aby podlaha přesně zapadla do vyhrazeného prostoru. Pokud se tedy potýkáte s neobvyklou stavbou garáže, u podlah SimpleJack to nečiní žádný problém.
  • Ihned připravena k použití – Po pokládce podlahy nemusíte na nic čekat! Jakmile vsadíte poslední kousek naší vinylové puzzle skládačky, můžete hned zaparkovat.

 

Základní rozdělení podlahy:

Při výběru dlaždic se pravděpodobně budete ze všeho nejdřív poohlížet po materiálu a také ceně. Obě kritéria spolu souvisí a v závislosti na nich lze dlaždice rozdělit do 2 kategorií:

rozdil mezi primární a recyklovanou směsí

  1. Primární

Granulát použitý na tento typ dlažby je vysoce kvalitní a odlitek materiálu se vždy pyšní sytými a stálými barvami. Toho jsme naplno využili a nabízíme proto hned 13 různých barevných odstínů. Cena za 1m2 startuje na 1100 Kč bez DPH.

  1. Recyklované

Dlaždice označené přívlastkem ECO se vyrábí z recyklovaného vinylu a drtě. Jejich hlavní výhodou je nízká pořizovací cena - 1m2 si totiž pořídíte již od 750 Kč bez DPH! Tyto dlaždice se však vyrábí pouze v základních barvách, které na první pohled nezaujmou tak jako jejich kvalitnější sourozenci. Nosnost a odolnost si ale samozřejmě uchovávají stejnou. Recyklované dlaždice proto doporučujeme méně náročným zákazníkům, kterým na vzhledu podlahy tolik nezáleží.

Jaký povrch zvolit zrovna pro vaši garáž?

Tloušťka podlahy

Protože garáž primárně slouží jako místo pro zaparkování auta či motorky, doporučujeme zvolit náležitě silnou podlahu. Dlaždice o tloušťce 7mm jsou v tomto případě ideální a zaručí vysokou nosnost a bezproblémový provoz.

Struktura povrchu

Druhy dezénů u dlažby SimpleJack se zámky Fortelock

Dezénů – neboli profilů lisovaných na povrch dlaždice – nabízíme hned několik. Je jen na vás, jak si povrch vaší garáže představujete. Preferujete spolehlivý protiskluz pro vaše auto nebo si chcete interiér vyzdobit vlastním logem? Popřemýšlejte.

  • Diamant (Crystal) – Silně protiskluzový povrch, skvělý pod těžká kola i stroje.
  • Kolečka (Planet) – Profil vystupujících kruhů po celé ploše podlahy také zabraňuje prokluzování, ovšem ne tak silně jako profil diamantový. Na druhou stranu se lépe udržuje(vytírání, zametání).
  • Kůže/ Hadí kůže (Positron/Negatron) – Jemná textura na jinak rovném povrchu, působí spíše esteticky přesto má také dobré protiskluzové vlastnosti. Díky nízkému profilu lze tyto povrchy využít k natištění vlastního loga nebo designu.

 

Typ zámku

Rozdíl mezi skrytým a otevřeným zámkem Fortelock

Zámkem je myšlen systém, kterým do sebe dlaždice zapadají. SimpleJack pracuje se 2 základními typy modulárních zámků ForteLock – otevřeným a skrytým.

Otevřený zámek představuje klasický puzzle systém, který je na první pohled vidět. Jestliže je ale podlaha barevně jednotná, obrysy zámku nejsou skoro patrné. Toto řešení má zejména funkční charakter, protože ho lze aplikovat i na hrubé povrchy – je tedy ideální do garáží, kde dříve nebyla ucelená podlaha.

Skrytý zámek, jak už název napovídá, vidět není. Díky tomu podlaha získá hladký a jednotný design, i když se skládá z dlaždic více barev. Pokud vám tedy záleží na estetické stránce věci, určitě vám poslouží. Podlahy se skrytým zámkem ovšem doporučujeme pokládat na opravdu hladký povrch. Skrytý zámek nerovnosti podkladu nekryje tak dokonale.

 

Vytvořte si vlastní design

Barevné variace a možnosti potisku dlaždic

Jednotvárnost je nuda. Pro zastánce praktické stránky věci samozřejmě vyrábíme dlaždice v klasických tmavých odstínech, je tu ale široký prostor na to, trochu si s barvami pohrát.  Nejenže si můžete vydláždit garáž do fialova nebo oranžova – barvy můžete navzájem kombinovat! Co takhle jasně červená podlaha s černým lemem? Nebo zelená se žlutou zónou pro motocykl? Můžete zkusit i šachovnici, pokud vás to láká – vytvořte si, co se vám líbí.

Barvy v nabídce: černá, šedá, grafit, červená, modrá, žlutá, tmavě zelená, tmavě červená, světle zelená, elektrická modř, oranžová, světle modrá, fialová

Barvami ale vaše možnosti nekončí! Rozhodnete-li se pro dezén „hadí kůže“, dokážeme vám zařídit potisk dlaždic ve vašem vysněném designu. Může to být logo vaší firmy, značka oblíbeného vozidla a nebo vlastní designový návrh. My vám pak vyrobíme podlahu přesně podle zadání – a vy už jednotlivé díly spojíte doma dohromady.

 

100% PVC Snadná montáž 60+ variant
Kvalita materiálu i zpracování, které probíhá v ČR na moderních a energeticky úsporných lisech. 
Bez lepení. Pokládku vinylové podlahy díky modulárním zámkům zvládne každý.  
Různé dezény a barevné varianty vinylových podlah. Barva, tvar i sestavení je jen ve vaší režii. 

 

 

Máte už garáž změřenou a máte i představu o povrchu i barvě? Nabízíme Vám nabídku na míru zcela zdarma:

 

 Rychlé a efektivní řešení pro všechny

  • Do renovace podlahy se můžete pustit bez přerušení provozu, jednoduše svého motorizovaného parťáka vyparkujete z garáže a po pokládce ho už ho zavezete do vylepšeného domova.
  • Původní povrch nemusíte výrazněji upravovat, pouze se ujistěte, že v podkladu nejsou viditelné díry. Drobné nerovnosti je dlaždice schopna absorbovat.
  • Umíme nabídnout i doplňkový sortiment v podobě dílenského vybavení tak, abyste svou garáž mohli rychle změnit k nepoznání.