Podlaha pro detailing studio, myčku a závodní depo!

Zátěžová modulární dlažba SimpleJack Triton Crystal

Odolná podlaha, na které se budou skvěle vyjímat auta i motorky je jedna věc. Chcete ale mít její design a úpravu kompletně ve své režii a zároveň zajistit svému podniku kvalitní a bezproblémový provoz? Zkuste to s dlaždicemi na modulární zámky - odolají olejům, chemikáliím i mechanickému poškození, jejich design si můžete navrhnout zcela dle svých představ a zároveň je zvládnete poklást pomocí vlastních sil!

Pokud totiž provozujete vlastní detailingové studio nebo závodní garáž, je třeba kombinovat design s funkčností. A v naší nabídce takových možností najdete hned několik!

Máte suchý provoz? SimpleJack Triton se nelekne žádné zátěže!

Vinylové dlaždice SimpleJack Triton jsou skvělou parkovací plochou pro každý motorový kousek, který do vaší provozovny zavítá. Pevný podklad odolá vysoké zátěži, izoluje teplo a perfektně chrání před chemikáliemi i oděrem. Jestliže vlastníte podnik v rušné části města, nemusíte si dělat starosti, že budete rušit sousedy – dlaždice odbourávají přebytečný hluk.

Díky systému zámků Fortelock do sebe jednotlivé kusy krásně zapadnou, aniž byste je museli lepit, a vytvoří tak pevnou a jednolitou plochu. Výhodou "puzzle" provedení je také to, že podlahu můžete pokládat postupně, takže se nemusíte stresovat s tím, kdy a kolik toho stihnete.

A pokud chcete mít vše vychytané do posledního detailu, připojte k podlaze i korespondující soklové lišty. Ty elegantně zahladí okraje místnosti a zároveň zabrání usazení nečistot nebo případnému zatečení. Zaručujeme, že výsledek vždy stojí za to!

Proč zvolit dlaždice SimpleJack Triton zrovna do vaší garáže?

  • Jejich 7mm profil odolá vysoké zátěži.
  • Materiál odbourává přebytečný hluk, takže nebudete rušit okolí.
  • Případné rozlití chemikálií nebo olejů není problém.
  • Hravě zvládnou manipulaci s těžkou technikou bez oděrů a poškození.
  • Proces pokládky je jednoduchý a lze ho provést na etapy.

Ještě se podívejme na design:

Jsou-li auta vaší životní vášní, chcete je vždy vidět v tom nejlepším světle. A to platí i pro zákazníky profi garáže nebo studia, kde je možné mašiny patřičně obdivovat.

Výhodou vinylových dlaždic je i to, že na ně můžete natisknout, cokoli si usmyslíte. Originální logo, značku auta nebo abstraktní grafiku – tím vším je možné doladit moderní car detailingové studio nebo výstavní garáž.

Náš repertoár barev zahrnuje snad všechny, které vám vytanou na mysli, takže výsledná podlaha bude vypadat přesně tak, jak si budete přát! 

Máte mokrý provoz? SimpleJack Solarix pro hladký finiš!

Perforovaná modulární dlažba SimpleJack Performance Race

Alternativu k vinylovým podlahám lze najít v perforovaných plastových dlaždicích SimpleJack Solarix, které unesou až 30 tun na m2. Byly speciálně vyvinuty právě pro skladování a práci s auty, motorkami i pneumatikami a díky originálnímu designu s širokým výběrem barev můžete během plánování popustit uzdu fantazii.

Dlaždice jsou pevné a vyrobené z tvrdého plastu. Vydrží extrémní teploty - bez deformace vydrží od -30 do +70°C. Perforace na povrchu navíc zaručí efektivní odtok vody, proto je doporučujeme hlavně do auto myček a vůbec všude, kde budete často s vodou pracovat. Speciální 3D design pak dodává podlaze unikátní texturu a mokrá i suchá si zachovává důležitý bezpečnostní prvek - protiskluzový efekt.

Nemusíte se bát ani úniku provozních kapalin – ekologicky zpracovaný polypropylen se ubrání olejům i kyselinám. Poté stačí dlažbu projet parním čističem a je jako nová!

Pokládka dlaždic je opět tak jednoduchá, že ji zvládnete sami i bez pomoci profesionálů. Díky speciálnímu systémů oček a kolíků si dlažbu sami poskládáte jako skládačku. Jediné, co potřebujete, je pevný a rovný podklad.

Jak vám dlaždice Solarix usnadní provoz?

  • Díky perforovanému povrchu umožňují odtok vody a zabraňují tak navlhnutí podlahy.
  • Jsou vyrobeny z odolného polypropylenu, který unese až 30 tun na m2.
  • Materiál nijak nereaguje na provozní kapaliny včetně olejů a kyselin. Vše je omyvatelné.
  • Pravidelná údržby nevyžaduje nic složitějšího než vysavač a parní čistič.
  • Jednotlivé díly do sebe krásně zapadnou díky systému oček a kolíků.

Máte favorita? Určitě ano. Teď už stačí jen navrhnout design, který vám bude perfektně sedět a projekt zrealizovat. A neváhejte se nás na cokoli zeptat – každý krok jsme tu s vámi!

Perforovaná modulární dlažba SimpleJack Performance Race