Pracovní podložka na míru a jak ji vybrat

Správný český kutil si umí vždycky poradit! Ať už se ale věnujete tvorbě nábytku, vylepšování domácnosti nebo jste našli zálibu v sestavování modelářských setů, vždy k tomu potřebujete kvalitní pracovní plochu. A právě od toho jsou tu podložky na pracovní stůl SimpleJack Grid!

Proč je pracovní podložka skvělým řešením právě pro vás?

  • Vlastní přizpůsobení - Podložka je navržena tak, aby vyhovovala každé pracovní ploše - stačí si zvolit správný počet dílů a seřezat okraje podle potřeby. Každý kus tak může být originál.
  • Vysoká odolnost – Povrch podložky je odolný proti oděru, poškrábání i chemickému poškození. Ideální pro práci s lepidly, řeznými nástroji, popřípadě těžkým nářadím.
  • Snadná údržba – Protože k sobě jednotlivé díly těsně přiléhají, neexistují mezi nimi mezery, do kterých by mohla zapadnout špína a nečistoty. Pracovní plochu tak budete mít vždy čistou a připravenou k použití.
  • Odhlučnění – Materiál výborně pohlcuje hluk, takže vám při tvoření omylem něco na stůl upadne, nemusí o tom vědět všichni v okolí.
  • Vyznačení technické mřížky - Velmi užitečný nástroj, který ocení každý správný hračička. Mřížka nahradí pravítko a úhloměr a usnadní vám tak práci při realizaci projektů.

Pořiďte si praktického pomocníka do dílny

Pracovní či modelářská podložka – známá také pod anglickým názvem working pad – se stane perfektním odrazovým můstkem pro každý projekt. Skládá se z odolných vinylových dlaždic o tloušťce 4 mm, na kterých můžete pečlivě řezat, brousit či lepit všechny své výtvory. Můžete na ní použít i chemikálie, dokáže také tlumit hluk i vibrace. A pokud se vám při práce stane nějaká nehoda, nemusíte mít strach -  podložka je i samohášivá a podrží vás za každých okolností!

Využijte svou novou pracovní plochu naplno

Jestliže už máte doma či v garáži nějaký pracovní koutek připraven, ale chybí vám těch pár posledních krůčků k dokonalosti, přijde na řadu SimpleJack Grid. Perfektně ochrání povrch nových stolů, takže je budete moci po práci použít i pro další účely v domácnosti. Zároveň ale dokáže oživit provedení staré pracovní plochy tak, že ji ani nepoznáte. Povrch se navíc velmi dobře udržuje - je oděruvzdorný a lehce omyvatelný, takže se při práci nemusíte držet zpátky. A jak už bylo řečeno, jen tak nevzplane!

Sestavte si podložku tak, jak potřebujete

Největší výhodou těchto setů ale je, že můžete dlaždice poskládat tak, aby co nejlépe odpovídaly tvaru vaší pracovní plochy a zbytek odřezat. Získáte tak originální design, který bude vyhovovat právě vám a nikomu jinému. Ušetří vám to starosti obzvlášť u atypických pracovních ploch, popřípadě prostornějších prodejních pultů. Fantazii se meze nekladou!

Jak pracovat s technickou mřížkou

Měření je základ a technická mřížka je tu od toho, aby vám šlo od ruky. Je součástí všech setů pracovních podložek, díky jejich puzzle designu si ji ale můžete umístit přesně tam, kde ji nejlépe využijete.

Její délka 120 cm odpovídá většině standardních stolů a umožňuje vám tak rychle naměřit, vyznačit a odřezat, co potřebujete. Na výšku pak získáte dalších 60 cm k dobru.

Všechny 4 strany jsou označeny po milimetrech s tím, že samotný grid tvoří bloky velké 1 x 1 cm. Aby toho nebylo málo, v levém dolním rohu je vyznačeno hned 6 různých úhlů, takže při tvorbě ani nemusíte hledat úhloměr.

 

 

Který set se nejlépe hodí na můj stůl?

Jak už jste si asi všimli, prodáváme hned 7 různých setů s technickou mřížkou. Liší se pouze počtem dlaždic a tedy plochou, kterou s nimi pokryjete.

Velikost pracovní plochy – Základem je změřit si, jakou plochu budete chtít podložkou pokrýt. Díky puzzle zámkům Fortelock můžete jednotlivé díly libovolně spojovat tak, abyste docílili toho ideálního tvaru. Váš úkol je zjistit, který z našich setů nejlépe pokryje vaší pracovní plochu. Přečnívající kousky se pak dají snadno ořezat.

 

Pohrajte si s barvami

Všechny naše sety prodáváme v 7 základních barvách, aby si na svůj kus přišel opravdu každý. Pokud byste ale chtěli barvy kombinovat (efektivně působí například zvýraznění technické mřížky jinou barvou), neváhejte nás kontaktovat. Určitě se můžeme domluvit na tom dokonalém designu právě pro vás.

Vytvořte si vlastní design

Kromě jedinečných barevných kombinací si můžete pohrát i s potiskem. Na dlaždice mimo mřížku je totiž možné natisknout grafiku podle vašich představ. Pokud tedy potřebujete podložku do profesionální dílny nebo prodejny, můžete se na ní pochlubit logem své firmy nebo originálním grafickým designem.

Neváhejte se na nás obrátit

U nás není žádný problém, který by se nedal vyřešit. Pokud v naší nabídce zrovna nemáme přesně to, co hledáte, neváhejte nás kontaktovat. Naši experti vám rádi pomůžou na cestě k tomu ideálnímu řešení. Pro dořezání podložky na míru máme dokonce speciální službu.

 Svou pracovní podložku si vyberete ZDE!

grid_banner_03

grid_banner_04

grid_banner_01