Renovace střechy snadno, rychle a ekologicky! Vyzkoušejte plastové střešní krytiny EKOTERNIT!

Chcete si pořídit moderní a cenově dostupnou střechu, a navíc ušetřit životní prostředí? Vyzkoušejte plastové tašky EKOTERNIT! Ať už zastřešujete domek, garáž nebo místní kapličku, tyto tašky zapadnou do každého exteriéru!

Je to obzvlášť výhodné řešení pro ty, co potřebují náhradu za staré eternitové střechy, které už praskají a protékají. Výsledkem bude nejen zbrusu nová střecha, ale i efektivnější a udržitelnější způsob pokrytí.

Tašky jsou totiž vyráběny z plastové frakce kabelových odpadů a vzhledem imitují přírodní materiály. Díky speciální technologii výroby navíc výborně odolávají povětrnostním vlivům i mechanickému poškození. Jejich další nespornou výhodou je nízká hmotnost, která nezatěžuje konstrukci střechy a usnadňuje pokládku. S trochou nadšení a představivosti tak i vy můžete mít stylovou a odolnou střechu – i bez těžkých kamenných materiálů!

 

Stálá odolnost

Recyklovaný plast je v průběhu výroby zušlechťován přidáváním pigmentu, aditiv a stabilizátorů. Ty zaručují stálobarevnost, dlouhou životnost a ochranu před UV zářením. Krytina je také odolná vůči vysokým i nízkým teplotám. Střecha vám tak vydrží krásně barevná a nepropustná po dlouhá desetiletí!

 

Lehká konstrukce

Plast, ze kterého jsou jednotlivé díly vyrobeny, je lehký a snadno se s ním zachází. Střecha tak není zbytečně zatížena a díky nízké hmotnosti tašek odpadají starosti se zesilováním krovů při rekonstrukcích. Ulehčíte tak nejen sobě, ale i zastřešované budově!

 

Jednoduchá instalace

Krytina se pokládá buď na celoplošné bednění nebo střešní latě. Při instalaci na bednění doporučujeme tašky podložit ještě difuzní folií nebo jinou izolací. Počet tašek na metr čtvereční se liší dle velikosti a tvaru tašky. Jejich přesné množství najdete přímo v popisku jednotlivých typů krytiny.

 

Zajistíme realizaci

Rádi bychom vás také informovali, že pokud pobýváte na Opavsku nebo na Ostravsku, můžeme vám realizaci zařídit rovnou my. Pro pokrytí zbytku republiky jsme pak navázali spolupráci s distribuční sítí Stavebniny DEK. Na práci tak nemusíte být sami!

 

Široký výběr

V naší nabídce si vybere střechu každý! Jednotlivé tašky se liší velikostí, tvarem, barvou i hmotností. Můžete vybírat tašky tradičního tvaru, elegantní obdélníky nebo asymetrickou šupinu. Důležitým faktorem pro celkový dojem je také velikost jednotlivých dílů. Menší tašky se také skvěle hodá pro střechy atypického tvaru, kde je třeba řešit záludné úhly a zákoutí. Jedná se tak o super řešení pro všechny správné kutily!